Slutar ..

aa , nu slutar ja jobba. ohhh så skönt :) Så nu ska ja hem och träffa älsklingen och bara ligga o mysa och pussas :P ...

Söndag!

O ja sitter på jobbet nu, började 9 och slutar 21 ikväll :( uscch är inte pigg på att jobba, speciellt inte en söndag!
Men igår blev de väldigt lungt, ja fick träffa älsklingen :) Vi va ju på 80 års fest igår, uscch sånt är inte kul känns som om man bara kommer för att äta . Vi åkte hem runt 20 tiden och bara låg hemma och kollade på film , mysigt ;) ..
De blir en slapp dag idag på jobbet :) ... pusspuss


God Morgon :)

Uschhh, idag är ja verkligen inte pigg! Bläää* .. Vill Sova. Får sova en liten stund till sen när ja kommer hem :)
Idag ska vi ut till Lekeryd på middag hos mammas sambos pappa, han har fyllt år så han skulle fira med alla i släkten. Så vi ska dit vid 4, käka lite och så :) Trevligt! =)

Ohh vad jag längtar tills ja får träffa min man <3


hmm, ska nog ringa till hyresvärden idag med och kolla med han, eller om ja ska ringa på måndag??? .. hmm??

näää nu ska ja sätta på lite kaffe och ta mej en cigg :)
pussspussss


Flytta?


Ja och Micke väntar på svar från hyresvärden om vi får lägenheten som vi ringt på eller inte.. de va en annan före som skulle kolla på den idag, om de inte ville ha den så får vi den =) Så nu hoppas ja på att han ringer och säger att dom inte ville ha lägenhetem... men om ja får säga va ja tror så kommer vi nog inte få den.. chansen är inte så stor :(
Men då är de bara till att leta vidare och hoppas på att de finns nått :)


Club 9000

jajjeemen, de va ja på igår :) ganska skoj faktiskt men de va väldigt mkt folk. Vi bestämde att ja, sofi och Anna-karin skulle gå ... men sen hängde morsan på också och sen kunde inte sofi hänga med, så de blev vi 3 Ja, morsan och Anna-Karin :) hehe ...
Snart ska ja iväg och hämta Kristin i skolan sen ska vi iväg och bada på rosenlund en sväng :) Sen när vi är klara där ska ja iväg och jobba natt ..
Så älsklingen kommer ja inte träffa förens imon.. de va tråkigt att sova själv i natt och det kändes väldigt konstigt ! hehe ..
men men nu måste ja dra ... hade fint...

Pusspussss

Älskar dig Mikael Knutsson :) du är mitt allt <3<3

Extra..

jahopp, då ringde jobbet innan och frågade om ja kunde hoppa in extra mellan 17-21 .. så ja tog de så man får in ite extra pengar =) .... så snart ska ja iväg o jobba. Och nu så kom Lollo och Marielle så ska umgås med dom lite innan ja börjar ...

pussspusss

God Morgon !

 Nu har ja precis ätit min frukost :D mums !! Älskling åkte hem till sig en sväng för en stund sen, han skulle hem och fixa lite.  Idag hade ja tänkt att ja skulle upp till Huskvarna Hundklubb och träna Tarzan lite, eftersom att ja missade det i måndags . Sen vid 3 ska ja träffa Lollo en sväng, hon skulle på föräldrargruppen eller va de nu heter . Får se vad vi hittar på då :D



Igår kom ju Madde hit och sminkade mig :) de va jätte kul . eller ja fick ju sminka mig själv men hon valde vilka färgar ja passade i och visade hur ja skulle sminka mig, så nu har man lärt sig det ! Ja valde ju party smink eftersom ja inte sminkar mig så mycket till vardags. Efter madde hade varit här så åkte ja upp till Huskvaran hundklubb och va asssisten , o det gick bra ! Men faan va sugen man blir på att träna Tarzan, så därför ska ja glra de idag :D hehe .
Här är en jätteee fin bild på min bebis Tarzan :)



FINNS DE INGEN SOM TRÄNAR AGILITY SOM MAN KAN UMGÅS MED, LITE ROLIGARE OM MAN HAR NÅN VÄN SOM OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV AGILITY OCH ÅKA UPP OCH TRÄNA SINA HUNDAR MED :D ????




pusspussss

Sminkad

ja, det ska man bli idag :) I fredags va ja på Hudvårds party hos johanna..  Va kul faktiskt !
Madde som var våran hudvårdskonsult, berättade lite om Mary Kay o så, sen fick vi prova olika krämer :)
 I alla fall så valde ja hela paketet som kommer kosta mig 4000 :- ..men man fick ta de på avbetalning så de va ju skönt de så ja betalar 2000:- i månaden i 2 månader..Så idag ska Madde komma hit så ska hon sminka mig i dom färgerna jag passar i som ja sedan får välja till min sminkcompact. hihih :)




Efter hon är klar får ja se hur mkt klockan blir för att se vad man ska göra efter det, men vid 18 ska ja upp till huskvarna hundklubb och vara assisten på agility fortsättning .. så hinner nog inte så mkt mer innan...

Men nu hade ja tänkt att ja skulle göra mig i ordning...

JAG VILL JAG VILL..... =(

Torsdag - Lång dag

Idag har ja haft en väldigt lång dag. Jag började jobba i morse kl 09.00 då vi hade konferans till 12, sen nu sitter jag här än på jobbet. Jag har jobbat ett dygns pass. Då man jobbar 09.00 - 09.00.. det kan man kalla en lång dag på jobbet. Som tur är att man har sovande natt.  Idag har det ju hänt ganska mycket så det har varit fullt upp, men de e ju skönt det med så går tiden fortare. Just nu kollar jag på Vem kan slå filip och fredrik, det är rätt kul faktiskt :) hehe.
I morgon är det äntligen fredag och det är första helgen på länge som jag är ledig känns det som, så jag funderar på vad man ska göra om ja ska ta de lungt eller om man ska festa till de lite... men ja får se hur ja gör! Imorgon ska jag iaf till Johanna vid 19.00, då vi ska ha en huvårdskväll.. Madde kommer och visar lite olika prodrukter. Får se om man hittar något som passar mig :) hihi.

Jag kom på att jag inte har hunnit lägga upp mer bilder från Turkiet, men jag har haft ganska fullt upp. Men ja ska försöka göra det ngn dag. Hmm, kanske hinner det i morgon.

Puss&Kram , Nattiiii Natiiii :)





Älskar dig av hela mitt hjärta älsklingen ! <3

Jobbet

Jaha då sitter man på jobbet nu då! Började jobba nu vid 17 :( känner ingen lust för att jobba, är så seg. Men men vad gör man.
Igår jobbade jag med, slutade vid 21 sen ringde Johanna och ville att jag skulle hänga med ut en sväng så vi va ute en sväng på stan. Sen kom älsklingen med! En lyckad kväll, vi hade trevligt.
Idag har man varit jätte seg, vid 3 så blev ja och micke bjudna på mat hos hans syster.. de va uppe över helgen eftersom Ea, mickes bror fyllde 20 i fredags.
Nu ska ja fixa här lite ...

pusss

Bilder från Alanya

Här kommer lite bilder från Turkiet/Alanya som ja bjuder på , hoppas ni nu njuter av bilderna... vi tog ju ganska många typ bara 400 bilder .. haha :) Men här är några ...
Jag ska i väg nu så ja får göra ett nytt inlägg med fler bilder...


Här står vi på flygplatsen Landvetter och väntar spänt på att f hoppa på flyget ...
Här säger vi hejdå , saknade han så mykke !!Här går ja på flyget :)

Hemma igen..

Sorry att jag inte skrivit men jag har faktiskt inte hunnit sitta vid datorn förrens nu. Jag har haft fullt upp med att packa upp, sen i söndags ville ja bara ligga och mysa med mannen :) saknat han hur mycket som helst !
Men nu sitter jag på jobbet och ska jobba natt så ja kan inte lägga upp några bilder från Turkiet nu, men ja hade tänkt att göra det i moorgon när ja kommer hem..  =)
Jag kan iaf berätta att vi har haft det jätte bra i Alanya, vilket land . Vilket disco land :) haha.  Vi fick ett jätte bra hotell, hade nära till beachen :) såå aa de va toppen ! Shoppat mycket har ja gjort med, fast mest till älsklingen!

Nu hade ja tänkt att fixa lite här innan ja ska sätta mig o glo på tv :) tror det gick nån film som heter (Om en pojke) eller nått sånt ! hehe .
Men ja lovar att lägga in bilder i morgon !

Puss


RSS 2.0