Vatten =D

Äntligen har vi fått vatten här hemma. Vi har varit utan vatten i ca 1 vecka och fy aldrig mer .. Jag är då inte van att bo på landet ; ) hehe!
Så igår tog jag mig en efterlängtad dusch =) åhhh va fräsch jag kände mig efteråt :)

Idag blev de inte så mycket gjort med lägenheten. Pappa o Anette höll fortfarande på med det sista, sen är det klart =D weeeehoo!
Så imorgon ska vi dit och fixa till alla hål och tömma vinden, sen på Tisdag är det besiktning. Kommer bli sååå skönt att slippa lägenheten och bara kunna fokusera på huset istället =)

Usch jag är såååå trött och sliten jämt : ( Vill bara ha en massa energi så jag kan fixa en massa !!!


Ikväll blir de mys med älskling <3



??????

Glömde fråga om det är någon som är duktig och kanske skulle kunna tänka sig att göra om min bloggsida ??
Tycker att den behövs ändras lite nu när man är blivande mamma =D

Är det någon som skulle kunna fixa till min ?? Eller någon som vet nån som gör det ??

Vore super gulligt : )


Mooorgon :)


Vaknade 8.00 idag av att älsklingens larm gick i gång.. Han skulle i väg och kolla på när hans brorson spelar hockey!
O självklart kunde ju inte jag somna om och bebis vaknade väl då med för det började sparka för fullt i magen :D

Jag tror att bebben börjar förbereda mig på att vakna o bli pigg tidigt. Jag har aldrig varit pigg så tidigt, jag har ju alltid sovit till ca 11.00 innan. Nu är jag jätte trött på kvällarna också eftersom ja är uppe tidigt, så jag o mannen hinner aldrig kolla på film eller nått längre för jag bara somnar hela tiden ; ) hehe! Det är väl bara att vänja sig vid det : ) men åhhhhh va ja längtar tills bebis kommer <3

Jag ska försöka lägga in lite bilder på datorn från mobilen som jag kan lägga upp här = D




Sjuuuuk : (

Sorry för uppdateringen..

Men nu sitter ja här hemma o har magsjuka, eller nu börjar det gå över. Är inte riktigt pigg ännu!
Det började igår morse, jag kände mig jätte illamående trodde det var för att jag behövde äta frukost som alltid på morgonen eller att de var bebis som började spöka med mig. Men det var det verkligen inte utan helt plötsligt började jag spy och fick springa på toan nästan var 10:onde minut : ( Höll på konstant i 13 timmar, jag kunde inte ens dricka något under hela dagen för allt bara kom ut igen. ALDRIG MER MAGSJUKA !!! FYYYYY ...

Idag mår jag lite bättre. Jag har inte spytt något sen igår kväll vid 23 tiden skönt de. Men man är helt utslagen i kroppen, jag orkar inte göra något knappt : ( En macka har ja fått i mig iaf som tur är men inget mer.

Jag som har en massa som jag skulle behöva göra. Min lägenhet ska vara klar tills på tisdag då det är besiktning och den nya flyttar in. Som tur va fick jag hjälp av Pappa o Anette som städar lägenheten i morgon =) Jag klarar ju inte så mycket själv nu. Tack för allas hjälp =)

Nu är älsklingen, mamma o uffe nere i lägenheten och plockar ut allt det sista så pappa o anette kan städa där i morgon..usch ja hatar att jag skulle få magsjuka nu. Jag kan ju inte göra nått alls för risken är ju att jag smittas : (

Ikväll tror jag att ja o älsk skulle kolla på någon film, kommer inte ihåg va den hette bara :P .. nähe nu ska ja vila lite igen, super trött !

pussssssssssss

tröööött!!


Usch nu ligger ja i sängen och är jätte trött *gäsp*.. fattar inte att ja kan vara så trött jämt även att ja sover länge !
Älskling sitter här nere o spelar fifa med en polare. Jag orkade inte sitta där nere o glo längre, blev super dunder trött!

Jobbigt att jag börjar få halsbränna lite då och då. Beroende på vad ja äter med. Tur man har tabletter som man kan suga på så det släpper ; )
Mamma sa att man brukar ju få de när barnet växer uppåt =)


I morgon ska ja o älsklingen åka till mullsjö för att fira pappa som har fyllt år =) Trevligt! Hoppas han blir glad för sin present, men de är jag säker på att han kommer bli.
På kvällen ska mannen kolla på hockey och dricka lite öl med sina vänner o ja ska äta god mat o mysa med mina tjejer <3 Kommer nog bli en underbar dag/kväll. Sen på söndag är det dags för jobb : ( mindre kul !!

Nähe nu ska ja sova så man orkar upp i morgon :D God Natt!

Sol sol sol..

God Morgon !

Vaknade av att lill* bebis sparkade för fullt i magen <3 Såå mysigt! Kan inte beskriva denna underbara känsla. Att det kunde vara så underbart att ha en lite skrutt i magen <3 Snart är du här hos oss älskade ängel : )

Underbart med solsken idag : ) Så mysigt att sitta och äta frukost när solen skiner! Längtar jätte mycket till våren och sommaren =)
Tänk att denna sommaren kommer jag att vara mamma ? Helt sjukt och ofattbart.

Idag har ja massa och fixa, måste få ut allt från lägenheten så vi kan börja städa där. Den ska ju vara klar till 1 Mars, så känner mig lite smått stressad.
Sen har jag hur mycket kläder som helst här i huset som jag tog med mig igår som måste rensas och plockas in och göras i ordning.. men ja vet inte vart ja ska börja bara! hehe ; ) Inte nog med att jag har massa kläder utan älsklingens ALLA kläder måste också fixas. Han är värre än mig när det gäller kläder känns de som.
Till stan måste ja också för att köpa present till pappa som fyllde år i Tisdags. Sen måste ja ju också till A6, va där igår för att kopiera nycklar. När ja kom hem och skulle testa dom så funkade dom inte !!! Hur kan man kopiera fel nycklar ?? gaaaah va trött man blir.

Nu måste ja fortsätta fixa här.. byeeee


Jobb jobb jobb..


Jag har nog gjort mitt jobbigaste arbetspass ever
, började 07.00 i går (onsdag) och slutade idag kl 09.00.  Det första jag gjorde när ja kom hem va att lägga mig i sängen och sova : ) guuu så skönt de va!


Som de flesta kanske vet så väntar ja mitt första barn och är gravid i vecka 21 ( 22+1) Bf är 21 Juni. Så jobbet börjar bli mer o mer jobbigare för varje vecka som går.
Jag har skickat in papper till försäkringskassan så nu väntar jag på svar från dom om jag kommer får havandeskapspenning eller inte! Hoppas verkligen att dom godkänner mig : ) Men de ska inte vara några problem, ja har ju ett väldigt krävande och fysiskt arbete.
Om det nu godkänns kommer ja gå hem 21 April =)

Nu ringde älskling, han skulle köpa med sig mat hem =D Mummmms !

Mer om graviditeten och allt annat lovar ja att skriva om när ja har tid = )



I´M BACK !


Nu har ja funderat länge på om ja ska börja blogga igen eller inte, så detta får bli en test period för att se om ja orkar fortsätta eller inte.
Det har ju hänt mycket sen jag bloggade sist. Tror nog det är 1 årsen nu ?!

Någon dag när jag har tid får ja sitta ner och försöka sammanfatta kort vad som hänt under det senaste året : )


Puss*

RSS 2.0