Hungrig :D

Just nu sitter ja hemma hos mamma. Vi har varit i lägenheten på Dalvik och städat och fixat. Nu är de inte mycket kvar. Ska bli så skönt att slippa de sen. Hehe ;)
Nu har ja gjort adressändring med, funkade inte sist ja va hemma hos Johanna. Men nu är de klart : D

Resten av dagen blir de väldigt lungt , är så trött o seg. Blir väl att ja o Micke kollar på en film sen ikväll =D Myssss !!!!

Nu ska ja upp och hjälpa mamma med maten : ) ja är sååå hungrig !! hehe :P

Hade fint !
Pussss o Kram

Sorry !!!!

Jag har inte skrivit nu på jätte jätte länge ..
men inga som läser ändå kasnke . Inte världens roligaste blogg. Inte alls intressant.

men men , ja skriver väl ändå för skojs skull. Har inget bättre för mig nu ändå :P

Ja kan ju berätta att de har hänt väldigt mkt olika saker i mitt liv just nu , en orsak varför ja inte skrivit kan man ju säga. Hehe :)

Nu bor jag inte kvar uppe på Dalvik utan har flyttat till Liljeholmen. Har bott där nu i ca 2 veckor : ) Har flyttat till en väldigt stor 1:a , på 55kvm . Den är jätte fin och ja trivs väldigt bra faktiskt ! =) Det bästa är att min BÄSTASTE VÄN Johanna är min Granne : ) Kan inte bli mycket bättre.

Får väl berätta också att ja gör mitt sista pass idag på mitt jobb :( Känns väldigt tråkigt att lämna mina underbara arbetskamrater. Ska börja på ett annat jobb , som ska bli spännande : )

Ja om man säger så, Så mår ja hyffsat bra just nu. Har haft en väldigt jobbig period nu de senaste månaderna. Är glad att ja har mina underbara vänner som har ställt upp väldigt mycket och även min underbara familj. O min Mamma har hjälpt mig väldigt mycket med allt =) Mamma du är världens bästa , Älskar dig ! <3<3

Sen är det så att jag inte har hunnit skaffa bredband än heller, så därför ja inte kunnat skriva heller!  Har haft fullt upp med en massa.
Får väldig ångest att ja inte ens hinner träna längre : (
Men förhoppningsvis ska ja börja komma igång igen = D

Nähe , nu ska ja kolla på tv lite o fixa innan ja ska sova : )
Hoppas allt är bra med er =)

Hade fint !
Puss&Kram
Linda

RSS 2.0