Info Möte..

Ska snart åka ner till pingstkyrkan i stan. Det är informations möte för alla personliga assistenter i jkpg kommun. Vet inte redigt vad som ska tas upp men är väl lite allt möjligt. Jag slutar ju jobbet snart ändå, men kan va vettigt att vara där och få lite info om vad som ska ske : )

Jag ska hade tänkt göra min award som ja fick av kusin Sandra men upptäckte att de skulle ta för lång tid, va ju svårare att komma på nått än jag trodde. Så ja får sitta med den sen när jag kommer hem ; ) hihi!

82 dagar kvar till BF :) wiieeeeee =D


30/3-11

Kom på bara sådär nu att jag o älskling har ju varit tillsammans i 4 år idag : ) Är inte så duktig på att hålla reda på sånt. Vi har ju iofs varit tillsammans till och i från i 4 år. Men tkr inte de räknas ; ) hihi!


30/3-07 träffades vi : ) Det var en av de bästa dagarna i mitt liv!
Älskar dig Mikael Knutsson <3



V. 29 (28+0)

Idag går jag in i vecka 29 : )



Åhh nu är de ändå inte så lång tid kvar! huhu.. börjar bli lite smått nervös ; )
Vill att bebis ska komma nu :D Bebis har inte varit så livlig på den sista tiden, hoppas att den bara har bra rutiner på att sova eller nått ; ) hihi!

Det är mindre än 1 månad tills ja får gå hem från jobbet. Ska bli himla skönt att bara få gå hemma och vänta på att bebis ska komma =)

Jag tycker jag ändå inte är så stor för att vara i v. 29 ? Eller vad tycker ni?
Självklart är man större i verkligeheten. Men det känns att bebis ligger längre upp, börjar bli lite smått jobbigt att göra vissa saker :P hehe!

Nu bara för att jag sa att bebis inte varit så livlig så börjar bebis sparka för fullt =D Älskade ängel <3

Bio : )

Jag vaknade runt 9 tiden idag blev väckt av hundarna : /
Usch, de är nu man känner att man inte skulle orka med en hund. Fast visserligen är det skillnad om man har en egen än att ha andras hundar. Men fy va jobbiga dom är, skäller för minsta lilla och ska hålla på att klänga.. as jobbiga! Mamma har verkligen inte uppfostrat dom, de är som 2 bebisar fast värre...hehe!

Idag har ja o älskling varit i väg och köpt present till svärfar som fyller år idag : ) Grattis! Så vi va där en sväng innan och grattade han =D
Nu är älsklingen i väg och fixar lite grejer, sen ska han i väg direkt igen och träna.
Jag har bestämt mig för att bara vara hemma och koppla av :D



Ikväll ska ja o älskling på bio : ) Mys! Vet inte hur längesen de va vi gick på bio tillsammans så ska bli riktigt mysigt :)
Vi har ju fått några biobiljetter i present o så, men har aldrig varit någon film som varit lockande. Men nu bestämde vi att vi skulle gå ändå. hehe!
Det fick bli "Min låtsas fru". Verkar ju vara jätte bra så vi hoppas på det =)



Grillning på G : )

Nu ligger köttet i marinad och ska snart grillas :D Mummmms! Det blir första gången för oss i år : ) Spännande! Vi bjöd hit Alex, Annika o lillen som ska komma och äta lite med oss. Mycket trevligt!
Man är ju såååå sugen på grillat nu när de e så fin väder, så ja övertalad Micke att vi skulle grilla =D hihi!
Vi ska grilla kotletter och äta potatissallad till :) De är mummaaa.. vi orkade inte göra något mer avancerat, de får bli en annan dag. Men ja tycker de e gott med potatissallad ändå :P


Förresten hade jag en kanon dag med flickorna : ) De blev lite längre i Ullared än vad vi trodde.. vi åkte där i från halv 7 på kvällen. hehe ; )
Vi åkte ju här i från runt 10.30. När vi kom hem satt ju grabbarna här hemma hos oss och spelade, så vi fick åka hem till Jonna och kolla på film. Den filmen varade inte så länge för alla låg typ och sov till filmen. Haha helt döda.. så vi beslöt oss för att fortsätta kolla en annan dag. Jag somnade på direkten när jag kom hem, hann inte ens ta upp de jag handlade så trött va ja.

Nu ska ja fixa i ordning maten : )



Heldag : )

I morgon blir det en tripp och en heldag med mina underbara och bästa flickor =D
Vi ska åka till Ullard : ) Längesen ja va där nu! Eller hur? HAHA!!!
Men denna gången ska jag inte handla så mycket.. det är bara roligt att åka dit, speciellt med mina flickor.
När vi kommer hem igen ska vi laga nått gott att äta och kolla på film :) Kommer bli en super mysig dag!
ÄLSKAR ER MINA FINA VÄNNER<3
Mannen är på jobbet och ska jobba natt : / Så ja har myst ner mig i soffan med lilla Sander : ) Vi ska kolla på film sen kolla på BB. Sen måste ja verkligen sova så jag orkar med dagen imorgon!

God Natt!

3 Månader..

... nu är det mindre än 3 månader kvar tills älskade bebis kommer <3 89 dagar kvar =D
Tiden går ju riktigt fort, helt sjukt!
Men shiiit, jag tror jag börjar bli nervös redan inför förlossning o allt :) Men sen är det ändå helt underbart att det är jag som för en gång skull ska ligga inne på förlossningen o föda ut en liten skrutt =D Helt ofattbart !! wiieeeeeee <3

Vår väder : )

Åhh va härligt de är när solen skiner =D Nu har ja gjort i ordning mig lite. Ska snart åka upp till kusse Sandra för en härlig promenad : )

Vid 13 ska ja vara hos läkaren. Får inte glömma att hämta ut min medicin heller, ska börja med antibiotika. Min barnmorska ringde och sa att ja hade bakterier i urinröret som har gått upp till tarmarna eller nått lustigt sånt :P
Sen blir de nog A6 en sväng med Tina gumman :D Underbara dag!

Nähe nu är det dags att åka upp till Öxnehaga =D hihi...

Ny vecka : )

Då var det måndag igen.. och ännu en ny vecka!
Denna veckan blir det inte mycket jobb, så skönt : ) Jobbar bara onsdag kväll.
I morgon åker mamma o hennes kille till Spanien, så jag ska vara hundvakt i 1 veckan =D Ska bli spännande. Åhh ja hade gärna åkt till spanien nu :D Vääääärmee!!

Åhhh inatt drömde ja att ja o micke fick en pojk :D såååå mysigt! Jag hade fått göra akut kejsarsnitt, varför vet ja inte. Helt konstigt. Jag somnade hemma sen vaknade ja upp på BB och bebis låg i mickes famn <3<3 åh va underbart! Nu längtar jag sååååååå mycket tills vi verkligen har våran lill* bebis i famnen =D
Älskar dig sååå mycket min fina älskling <3 Att du o jag ska bli föräldrar är helt ofattbart, men så fantastiskt :)

Snart ska ja hoppa in i duschen o göra mig i ordning lite. Tina ringde innan o ville ja skulle komma ner till henne :D



Today !

Vid 15.00 ska vi hem till mamma för att fira min älskade syster som fyller 17 år i morgon : ) Helt sjukt va fort tiden går, känns nästan som man själv fyllde 17 för inte så längesen :P hihi! Tänka sig att nästa år är hon 18 år och hon kommer ränna runt på krogen.. SJUKT!!

Nu på morgonen har ja fixat lite här hemma medans älsklingen va ute o sprang. Helt chokad blev ja när han sa att han skulle ut o springa.. haha =D
Han somnade i soffan igår med. KUL! Så fick sova själv i sängen : / Längtar tills bebis kommer då gör de inget om mannen somnar i soffan för då kan ja ligga o mysa med bebis <3

nähe nu ska ja fortsätta o göra mig i ordning ..

BYE !

Wooooork : /

Jahopp, då va min ledighet över. Idag ska ja jobba mellan 14.00-21.30. Skönt att man har fått gå ner på halvtid nu : ) Blir inte så många timmar per arbetspass, så de är jätte skönt. Kommer inte ha lika ont i ryggen då och himlans bra att jag slapp nätterna på jobbet så man får lite bättre sömn.

Vaknade vid 9 idag av att Sickan väckte mig : ) Så de va bara att gå upp. Åt lite frukost och kollade sen på Våra bästa år.
Lilla Sander har fortfarande inte kommit hem : / åhhh dumma katt som ska vara ute nu.. hoppas att hon mår bra o har gömt sig nån stans. Hon kommer väl inte så långt i snön, hon är ju så liten. Men det märks iaf att hon älskar att vara ute =)


Snööööööööö : (

usch för snö.. jag som trodde våren va här! Men se så fel man hade.
Här uppe snöar det jätte mycket, vill inte ha mer snö : ( Det räcker med den snö vi redan har här som jag ville bli av med.
Min söta lilla kissemiss är inte hemma än heller : / Hon gick ut i morse nån gång vid 10 och har inte varit hemma sen dess. Tycker de e synd att hon ska behöva vara ute i detta snöoväder. Kom hem nu Sander så vi kan gå och lägga oss.

Ikväll har jag haft besök av Tina och hennes kompis. Vi har haft jätte mysigt. Tjötat massa och kollade på BB : ) Så skönt att man slapp sitta ensam ikväll =D


Mannen min är inte heller hemma : ( Han skulle jobba natt, tråkigt att få sova själv. Han ville ja skulle följt med först men sen kom vi på att då kommer han få stanna flera gånger eftersom ja går på toa så ofta och kissar pga bebis som trycker på : ) Så vi bestämde att de va bättre att jag är hemma.. Saknar min man redan =) Ska ringa o säga God natt till han strax..


Nu blir det sängen. God Natt!


V. 27 (26+0)

Idag går ja in i en ny vecka : )





Inte så farligt stor ändå ; )
Men älskar min tjocka mage =D

MVC

I måndags va ja på MVC igen : ) Alltid lika roligt att gå dit!
Vi lyssnade på bebis hjärtaljud som låg på 155 slag per minut denna gången : ) Förra gången ja va där låg det på 142 tror ja de va.
Vi mätte också magen som såg bra ut. Vikten togs också, sist ja va där den 8/2 vägde jag 68 kg. Samma som vid inskrivningen den 7/12-2010. Nu låg vikten på 71.9 kg och ja har gått upp 4 kg.
För mig känns det jätte mycket men egentligen är det inte alls mycket om man tänker på att man är gravid och att magen växer och plus att bebis väger ca 1 kg nu. Men det kändes skönt att att allt gick bra iaf. Fick också lite info om lite föräldrar träffar och så. Nån föreläsning eller vad det va på Ryhov?
Ska försöka få med mig Micke på det, men blir väl inte det lättaste eftersom han inte är så intresserad av sånt. hehe ; )

I tisdags va ja också hos läkaren för att se om hon kunde sjukskriva mig lite från jobbet eftersom jag har så himlans ont i ryggen och för att ja mår så dåligt : (
Allt gick bra och hon sjukskrev mig 50%, så nu ska ja jobba enbart halvtid fram tills ja går hem den 21 April. Så skönt : )
Men nu HOPPAS ja bara att försäkringskassan godkänner sjukskrivningen, annars kommer ja ju gå hemma utan pengar : ( Min chef betalar ju bara i 2 veckor, sen är det försäkringskassan som måste betala.. dom kommer säkerligen inte godkänna mig! Så typiskt försäkringskassan. Blääääää för dom!!


Inte långt kvar !

Shiit, det är mindre än 100 dagar kvar tills bebis är beräknad : ) De är ju helt sjukt va fort tiden går.
Jag har så svårt att förstå att jag kommer vara mamma i sommar, jag kommer ha en liten bebis i min famn : )

Åhhhh va ja längtar efter dig underbara bebis <3

Det första ultraljudet som gjordes den 16 December 2010 : )

Ny Design : )

Tack snälla Lousie som har fixat min bloggdesign : ) Jag är jätte nöjd!
Jätte gulligt av dig att fixat den =)

Lördagkväll : )

Idag har vi firat Micke här hemma. Några av alla i hans familj har varit här o sen lite annat folk också: ) Så det har varit fullt ös här hemma tills för en stundsen..
Vi har fikat och haft trevligt : ) O förresten så va tårtan helt okej.. men de finns en massa över som ja kommer få slänga :/

Nu är jag riktigt trött. Har inte ens orkat plockat undan allt : / Vi får göra det i morgon i stället!
Älsklingen åkte bort till sin kompis en sväng, lite onykter va han allt nu ; ) De har ju suttit här hemma o små druckit sen kl 16. Hehe =)
Tråkigt att lägga sig själv i sängen men han kommer ju hem sen o myser sig ner hos mig :D Fast iofs så kommer han säkert vara jobbig, han lär ju vara ännu mer onykter än vad han va när han åkte ;) haha..

Näää usch nu måste ja sova, ögonen går i kors .. God Natt !

Magbilder

Bilder på tjocka magen från imorse : )  V. 25+3

 

MYS <3
LÄNGTAR TILLS VI FÅR TRÄFFA DIG ÄLSKADE ÄNGEL !

Bakning

Igår bakade jag för fullt här hemma.. gjorde 2 marängtårtor och chokladrutor som älskling hade bestämt att han ville ha :)
Idag blir det test på om tårtorna är goda. HOPPAS dom är goda !

Ville inte ta kort på tårtorna då dom inte är färdiga än, fyllning ska på och så ! Men här är chokladrutorna med extra mycket glasyr. Precis som mannen ville ha =)




Bebiskläder : )

Här är lite av bebiskläderna ja köpt =)





När jag fyllde år fick jag detta av mina underbara och bästa flickor : )
Såååå söta!









(Jag hittade inte den andra gråa strumpan om ni undrar, den ligger nog bland allt annat )

Min Graviditet



Runt V. 25 : )

Namn:
Linda
Graviditetssymtom: Min mens var försenad det var väl det ända.
Positivt gravtest i vecka: 20 Oktober 2010, så runt v. 5
Vilka jag berättade först för: Tesa o Jonna, då det var dom som bad mig köpa testet o dom va med när det visade + 2 ggr : ) Sen självklart ringde jag direkt till Micke, men han hade det på känn ; ) Senare under kvällen åkte jag och micke upp till mamma och berättade :)
Min barnmorska heter: Anna
Vikt vid inskrivningen: 68
Mat jag bara måste ha: Inget speciellt faktist, men är jag sugen på något så måste ja ha det annars blir jag tjurig ; ) hihi!
Mat jag absolut inte kan äta: Jag äter det mesta : ) hehe..
Illamåendet började: Hade bara lite illamående nån gång under de första veckorna, men annars har jag mått bra under hela tiden.
Och slutade: -
Mina första mammakläder: Det är väl nu jag har börjat använda lite mammakläder, leggings, mjukisbyxor och tröja. Sen har jag massa långa linnen som ja använder. Har väldigt mycket kläder som man kan ha : )
Första sakerna som vi köpt: Strumpor, några bodys, mössor och lite annat smått och gott.
Barnvagn, barnsäng och bilbarnstol: Vagnen har vi inte köpt ännu men det kommer. Spjälsängen köpte vi förra veckan nån gång och bilbarnstolen ska vi köpa av min kusin Sandra och hennes Sambo Jonas.
Då kände jag bebis för första gången: Runt V. 18-19 tror ja det va. En konstig känsla, går inte att beskriva men visst kände man att de va nått i magen : )
kände jag första sparken: Runt V. 20
Då kände pappa första sparken: Runt v 22-23, bebis ville aldrig sparka när Micke skulle känna ;) Men tillslut gav bebis med sig så han fick känna =)
Vi tror att bebisen i magen är: Pojk
Namn vi funderar på: Pojke: Victor Flicka: Ella, Lea, Melissa, Nellie, Agnes.. några av dom vi funderat på : )
Grejer som händer med min kropp: Stor mage : )
Så motionerar jag: Blir väl inte jätte mycket promenader nu, men nån gång då och då blir de väl. Har ganska ont i ryggen eftersom jobbet är så tufft, så jag försöker vila så mycket det bara går när ja väl är ledig.
Värsta graviditetsminne: Just nu halsbränna eftersom det är de ända jag har nån gång ibland. Sen självklart ryggont. HUMÖRET är också ett av det värsta.. hehe!
Bästa graviditetsminne: Ultraljuden, sparkarna, höra hjärtslagen och mysmagen : )

Igår - 110309

ÄLSKLING <3

Igår fyllde mannen min 24 år : )

Grattis mitt fina hjärta <3 Du är underbar!

ÄLSKAR DIG!

Detta va den bästa bilden jag hittade på han, inte det lättaste att få en normal bild på honom då han alltid Ska göra fula miner : / tråkmåns!

(Glömde skriva det igår)

 


V.26 (25+0)

Nu är jag inne i vecka 26 och bebis rör sig för fullt där inne i magen : )
Det är otroligt hur fort det egentligen går. Känns som om det inte va alls längesen jag fick reda på att ja va gravid!
På måndag är det dags för ännu ett besök på MVC : ) Spännande!
Sist jag va där lyssnade vi på hjärtljud <3 Helt underbart, går inte beskriva den känslan. Hjärtljudet låg nån stans runt 140 slag per minut : ) Jag hade heller inte gått upp något i vikt sen inskrivningen så ja ligger fortfarande på 68 kg. Ska bli spännande och se va vikten är på denna gången. Förhoppningsvis på samma ; ) hihi..


Hemmafru =)


Jag känner mig verkligen som en hemmafru ibland. Haha ; )
Speciellt idag! Nu håller ja på att laga en av älsklingens alla favorit rätter, lasagne =) Muuums!
Samtdigt håller ja på att damma och snart ska ja ta fram dammsugaren och dammsuga lite medans lasagnen står i ugnen :) woho va duktig jag är!



Eftersom att mannen min fyller år i morgon och ja kommer jobba dygnspass i morgon så tänkte ja göra lite mysigt tills ikväll <3 Det är han värd mitt fina hjärta : )
Just nu är han iväg och hjälper min pappa med att flytta lite möbler.. sååå gulligt av han o hjälpa till! Så han blir nog glad när han kommer hem till färdiglagad mat : )

Bebis är nog hungrig nu, sparkar för fullt där inne :D Älskar att vara gravid när man mår så bra som ja gör än =)

Dags att fortsätta med städningen nu!



Ussssscch ..

..för att jobba nu : ( Orkar verkligen inte mer! Har haft ett skit jobbigt arbetspass, dygnspass också. Vaken på nätterna o inget tålamod har ja kvar =( Allt har blivit värre på jobbet så jag är ännu mer slut i kroppen än vanligt och en jäkla ryggvärk har man också. Men nu har ja pratat med min barnmorska så jag hoppas det löser sig fram tills den 21 April, inte lång tid kvar dit men ändå.

Nähe nu ringde älskade Teeesa så ja ska åka en liten sväng o hälsa på o kolla in hur hennes lya har blivit =D

Söndag kväll ..

O vi får besök av Mamma & Uffe : ) Vi ska kolla på en film som min kusssseee Sandrutt tipsade om "The next three days" heter den, får hoppas den är lika bra som den verkar =)

Annars har denna Söndag varit väldigt lugn =D Härligt!
I morgon är det jobb som gäller : (
Ska jobba två stycken 24 timmars pass denna veckan.. gaaaaahh va slut ja kommer vara!! Längtar som sjutton till den 21 April då ja går hem =)

Nähe, nu kommer de strax. Kraaaaaamiss !!

Film

Ikväll har ja och mina underbara flickor varit här hemma och ätit tacos o kollat på skräckisar =) sååå mysigt!
Vi tittade på Baby Blues & en gammal film One missed call. De va riktigt bra men läskiga :P hihi!

Nu sitter man här hemma i sin ensamhet och funderar på att gå o lägga sig är himlans trött. Mannen är ute på krogen ikväll så de lär väl dröja innan han kommer hem.. o han lär ju inte vara speciellt nykter när han kommer hem heller o jobbig kommer han me va !!

God natt <3



Soooooooool :)


åhhh va härligt de är med sol =)
Åhhh va ja längtar tills de blir varmt o skönt ute! Speciellt längtar ja till sommaren för då kommer bebis ... hihi!



Vi hade en riktigt bra dag i Ullared igår, inte alls så mycket folk =) så skööönt! Jag hittade en massa fint till bebis, så nu är det mesta inköpt. Man ville ju ha allt som fanns, men fick bli det viktigaste. Man får ju mycket av andra med när bebis kommer =D Mamma o syster som hindrade mig att köpa allt.
Nu är man iaf ett par tusen kronor fattigare, men som sag t de kostar ju... men herregud va mycket man får för pengarna i Ullared. Allt gick på ca 5000:- och mycket fick man.

Nu ska ja börja med maten till mig o älskling.. Idag blir det biff med lök, sås och potatis =) Muuuuuumms!

Ullared : )

I morgon åker jag, mamma och syster till Ullared =) Jag ska köpa massa bebis prylar <3 Sååå mysigt! Bara längtar tills vi kommer dit och sen självklart längtar man tills man kommer hem igen så man kan fixa med det man köpt :)



Igår monterade jag upp spjälsängen också som vi köpte =) Såååå underbart!!!!
Det fick bli denna spjälsängen från IKEA ..




RSS 2.0