!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAN FÅR TYDLIGEN EN MASSA SKIT FÖR ATT MAN SKRIVER BLOGG !!!!!!!!!!!!!!

SÅ NU SKITER JA I DETTA ......



Fridaaaay today agaiiin !!!

.. Äntligen har man jobbat klart ! hehe :P

Min far ringde mig efter 15 tiden och undrade om ja ville med o käka lite med han & mina bröder : D Så vi åkte till MC Donalds vid jordbron o satte oss där och käkade och tjötade en masssa. Mycket trevligt ! Blev en del skratt också. Roligt att pappa pratade om förr i tiden och hans FINSKA VÄNNER, höhö !
Pappa är verkligen helt annorlunda när han är själv, utan anette. Nu är det verkligen den riktigt Pappa, den pappa JAG känner : D ohhhh så underbart !  Verkligen saknat detta :) Kan inte beskriva denna känslan. Det var verkligen Pappa & barn tid. Även att de va på Ms donalds så kändes det super bra. ÄNTLIGEN !

Efter de åkte ja hem till Johanna och tog en kaffe.
 Sen saknade ja Sander så mycket så ja gick hem och mös med henne , någon som hade saknat mig lika mycket kan man ju säga : D ..

M skulle kommit till mig med, men han va tvungen att åka iväg. Men skulle ev komma senare, blir nog väldigt sent. Men de gör ju inget. Får sitta här och kolla på film, eller i fall ja hittar på nått annat. Jag får väl se vad jag gör, men är ganksa seg idag känner ja.


Nu ska ja ta på mig lite kläder :P ..

pööööözz

 


Woork Woork !!!

.. Är på jobbet. Ganska segt att komma till jobbet idag, nu när man varit ledig ett par dagar.
Hade gärna varit ledig mycket mer. hehe : )

Igår ringde min pappa till mig. Blev väldigt överasskad, men mycket mycket glad : ) Att jag inte har den kontakten med pappa längre känns väldigt jobbigt, något som jag går och tänker på varje dag. Något som jag mår dåligt över varje dag. Pappa är inte alls densamma pappa som jag hade förr. Jag önskade att allt såg mycket annorlunda ut än vad det gör idag.
Men det lättade lite att prata med han och få prata ut om allt, även att de känns som om han inte lyssnar på vad jag säger. Även att han kanske gör de så kan det kännas så ibland. Vill att man ska kunna prata om allt.
Men jag hoppas det nu kommer bli förändring på allt.

Förändringen
började med att vi bestämde att Pappa & Anette skulle komma på en fika hemma hos mig. Men de blev inte som vi hade tänkt, för jag hade kört fast med min bil hemma hos Dessan. Men pappa o anette kom och hjälpte mig med det : ) Tack snällaa Pappa och Anette för hjälpen, och Tack till danne o dessan med : ) hehe.
Sen när vi väl hade fått upp bilen åkte vi och satte oss på CK istället och fikade där och pratade lite och så. Himla mysigt ! Önskar man kunde göra det oftare, jag hoppas på att de kommer blir så. Kändes så skönt att bara få umgås och sitta och fika även att de inte va flera timmar så kändes det skönt. Vill att man ska kunna göra så : ) Sen självklart kan jag ju också åka ut till mullsjö när jag är ledig och hälsa på dom : ) O det ska bli än förändring på mig med, att ja ska åka ut dit.
Pappa ringde även till mig idag, innan. Kändes också skönt att man ändå kan ha telefon kontakt och bara kolla hur det är med varandra och vad man gjort och så även att man precis setts.
Så detta är en NY START på kontakten mellan mig och min pappa, det känns redan mycket bättre!

NU FASEN SKA VI HÅLLA DETTA PAPPA : )
Älskar dig !

__________________________

Nu ska ja försöka sova. Upp tidigt i morgon.

Go Natt !


Våra Bästa År !

God Morgon !

Vaknade vid 10.30 idah : ) De va skönt att få sova ut lite. När ja vaknade blödde ja i munnen, från tungan. Usccch ! : ( Hoppas de inte är något farligt bara.

Nu har ja tittat på Våra bästa år med lite yoghurt till frukost. Kan ju inte sluta titta på de ju. Det är som om ja har en väckarklocka i huvudet att ja ska vakna precis innan våra bästa år när jag är ledig. hehe : ) Man kan missa hur många program som helst utan att de känns att man missat något. haha !!




Senare sen ska ev åka upp till Dessan o fika lite : ) Dags att göra sig i ordning nu då!

Pusssss !


Gårdagen..

.. Igår efter lunchen med mamma, åkte vi runt och kollade lite. Köpte lite små prylar.
Hittade nått till Kusinens nya lill* : D .. Sen lite små saker till mig själv.
Det får inte blir så mycket shoppande nu eftersom jag ska ju åka till Ullared på söndag = D

Lite senare under dagen fick ja lite besök av Tesa & Johanna ♥. Jag och Tesa hade fått för oss att vi skulle pierca oss, jag i tungan & Tesa snett över örat. Så vid halv 6 åkte vi i väg och gjorde det : ) Weeeeeiiii ! Gjorde inte så ont som ja hade trott att de skulle göra. Man känner ju sig lite sådär att man gör de när man är 23 lite för mogen för sånt kanske men va fan jag tycker de e skoj med piercingar o tattueringar med och sen har jag alltid velat göra de.
Det jobbigaste är ju fan att man inte kan äta eller prata för mycket, de gör ju så jäkla ont. Hoppas svullnaden och de går ner imån, att allt är bättre imån. Speciellt på torsdag eftersom ja ska jobba då. hehe !
Så min måltid består mesta dells av is, sen yoghurt & kräm. Faaasen va sugen man blir på all mat nu när man inte kan äta det : (

Resten av kvällen bestod av att umgås & mysa med M : )

_______________

Idag vaknade ja av att man knappt kunde andas pga min tunga som va så stor.
Låg kvar ganska länge idag, såå skönt!  Sen har vi inte gjort alls mycket idag. Har blivit en sega dag. Kollat på tv, tjatat, ätit,sovit och så. hehe : ) Jag har inte haft någon energi alls idag. Varit jätte trött. Ont i huvudet har jag haft me hela dagen. Man har ju inte fått i sig speciellt mycket idag. Försökte med potatismos innan, fick väl i mig lite med orkade inte allt för de gjorde så jäkla ont.
Nu är M i väg och hämtar lite saker, sen så kommer han väl snart igen. Då blir de mys i soffan och film : )

Imorgon är jag ledig me,
då ska ja försöka komma ut lite iaf. Ska på en fika hos Dessan imån om jag är bättre.

♥Pussss & Kraaam♥



Lunch time : )

Ska åka upp till Mamma nu, sen ska vi ut och äta lite lunch : ) Mysss !
Får väl se vart vi ska äta nån stans. Det var längesen jag och mamma umgicks bara för oss själva : )
Finns nog mycket att prata om :D  


Mamma du betyder så otroligt mycket för mig, finns ingen som du. Du är världens bästa mamma♥ Du är min ängel, mitt liv. Utan dig vet jag inte vad ja skulle ta mig till. Tack för att jag har dig och att du är den du är min älskade mamma!


♥Älskar dig av hela mitt hjärta ! ♥


1 Februari ..

.. Herregud vad fort tiden går, känns som dagarna och månaderna bara springer iväg. Men nu är det ok att det gör det så det hinner bli sommar fortare, hehe : )

Nu ska de bli ändring på allt.
Måste göra nått åt mig själv, börja träna mm. Måste hitta en crosstrainer som jag kan ha här hemma. Har ju så jäkla svårt att komma iväg till träning. Så jag måste testa mig fram och se om det funkar att ja en här hemma. Men först och främst måste jag hitta en med. Sen ska ja börja tänka mycket mer på mig själv, unna mig själv och sånt. Ta upp kontakten med gamla vänner, umgås mer med familjen mm.
2010 ska fasen bli ett bra år. De tänker ja se till : D

Finns mycket i mitt liv som jag saknar. Jag hoppas verkligen att ja en dag kommer få allt jag vill ha, allt som fattas i mitt liv. Hoppas den dagen kommer inom kort : )

_____________


Puss & Kram !


RSS 2.0