Nu åker vi ....

Nu ska vi åka till landvetter där vårat plan väntar :) hehe .. ska bli jätte kul !! men ja kommer att sakna min älskling jätte jätte mykke !
Vi är hemma lördag natt igen, så jag lovar att ja ska skriva då :)
Ha de bra nu allihoppa i det kalla , för nu sticker jag till det varma :D

PUSSPUSSS

Heldags Konferans ...

Jaha , då är man hemma nu då efter en heldags konferans med jobbet! Det va super kul , vi och fyra gruppboenden till åkte ut till kyrkekvarn för att rida och paddla kanot :) Jäklar va skoj det var ! haha =)
Ja valde att rida till fika stället sen paddla hem..  Ja fick världens bästa häst hehe.  Ascur hette min häst :)
Såååå sööööt :) Ja vill HAAAAA !!
När vi kom fram va de fika , gott . Sen va de bara till att paddla tillbaka då fick ja paddla med Mats, haha . Va roligt det var han fick sitta där bak och jag där fram. Jag skvätte på honom typ 4 gånger ena gången kollade ja bak, då har han en sån där växt från vattnet i ansiktet som ja hade skvätt upp på han :) haha .  vad kul , ja skrattade så ja höll på att dö haha .
Sen när vi va framme fick vi mat , det blev grillad lax o potatissallad mm .. MUMS :)
Sen var det dags för att skjuta, lerduveskytte, luftgevär, luftpistol, blåsrör och pilbågskytte... så Kul =) fan va duktig ja va ! haha , eller inte ...  Men vårat lag vann, vi fick 163 poäng och de som kom på andra plats hade 162 poäng så de va ju jämt ! hehe ...
Sen var det dags för att åka hem .. så nu sitter man här helt utsliten o trött ! Men ja har haft en jätte trevlig dag med arbetskamraterna :) så goa är ni !!
Nu hade ja tänkt att kolla på en film med min bror o syster yster !

OM 2 DAGAR ÅKER JAG OCH MAMSEN, YIPPIIIIEEEEE !!!!!!!!!

PUSS&KRAM


Onsdag...

Idag vaknade vi ganska tidigt , och jag hade en dunder värk i mina ben.. asså jag kan knappt gå idag! fy faan va jobbigt de är !!
Och vid 15 ska ja åka och jobba , sen imon ska vi ha en heldags konferans med jobbet i kyrkekvarn , ojj hur ska ja klara av det med denna träningsvärken i benen! haha :)
Just nu håller ja på att packa lite , sen ska ja äta sen är det bara till att åka till jobbet...
SÅ nu ska ja fortsätta fixa lite här ...
Men som sagt jag kommer ju inte kunna skriva här på en vecka , efter den 6/9 kan ja skriva igen hur jag har haft det. :) Men ja hinner ju skriva innan ja åker ! hehe :)


PUSS PUSS

Turkiet - Alanya





Då är resan beställd! På lördag åker vi Jag och mammsen. Resan blev till Turkiet, Alanya.  HÄRLIGT !!! :)
Vi beställde en specificerad resa så nu vet vi vart vi kommer. Hotellet vi ska bo på heter Okan Tower så ja tänkte ja skulle lägga in lite bilder på det så ni vet vart vi ska , hehe :)
Men sen när ja kommer hem ska ja ju visa alla bilder från när vi varit där :)




                                        



SOLA & BADA I PINÀCOLADA!!!!!!!!
















 

 

Vilse i skogen...

haha, jaha då är man hemma nu efter att gått vilse i skogen i 3 timmar! fy fan! Aldrig mer. ohhhh !!!!!
Igår bestämde ja o johanna att vi skulle ta en promenad tidigt idag på morgonen, så johanna kom till mig idag vid 9 tiden :) Åt lite frukost ihop, sen var de bara till att åka upp till öxnehaga för att ta en promenad.. vi stod länge och funderade på vilken färg vi skulle ta .. till slut bestämde vi oss att vi antingen skulle ta den gröna ( 1,0 km = 1 mil) eller om vi skulle ta orange (15 km = 1,5 mil) , så vi tog den oranga. Fan också vi skulle tatt den gröna! För det gick åt helvete med den orangea ..  Vi gick vilse i 3 timmar fy fan. Vi började gå exakt 09.42 och till slut när vi äntligen hittade vägen va vi vid JB , där nässjö vägen går då va klockan 12.45 . Så johanna ringde till sin bror så han fick hämta oss och köra upp oss till öxnegården igen där min pärla stod och väntade på oss. Sen va de bara till att åka hem o duscha o slänga alla blöta kläder efter skogsvandringen. Vi har nog varit med om alla hinder som finns i en skog. Fan johanna de skulle ju bara tatt 2 och en halv timme .. haha :)

Alltså detta kan man säga är en lång historia som jag verkligen inte orkar skriva.. men jag kan ju säga att mina ben är helt förstörda.. Ajjjjajajjjjj !!!

nu ska ja faan hoppa in i duschen , sen måste ja ner till a6 o köpa en bikini och beställa resan ...  orkar verkligen int är döööö trött ! sen måste ja ju upp till hva hundklubb vid 17.30 :( ....

aja , kanske skriver mer sen eller annars imon ... Bye bye !!

Helgen..


I fredags jobbade jag till klockan 23, vi var uppe på stadsparken för det var länsdans :D de va skoj faktiskt :) snacka om att man fick dansa. haha =) Efter en stund när ja varit hemma så kom älskling, så la vi oss i sängen o kollade på tv o mös :)

I går blev de också rätt lungt faktiskt, på dagen va ja o micke på elmia mässan o kollade på alla lastbilarna! jävla va en del är snygga, o gott låter det med ! hehe.
Sen så träffade vi mickes "kompis", så de drack väl lite så fick ja köra på dom.. sen somnade mickes "kompis" så vi fick köra hem honom. haha :) sen skulle vi ha festat på kvällen men de blev inte så . för när vi kom hem så låg vi o kollade på tv en stund efter maten, aaa då somnade ju vi. När vi vaknade igen så kollade vi på klockan o då hade vi sovit i typ 3-4 timmar. DÅ kändes det som om vi hade sovit bort hela kvällen, så vi bestämde oss för att ta de lungt o hyra någon film.



Precis när vi hade vaknat så pratade ja med Lollo o frågade om Lollo o rikard ville va me o kollade på film, så vi åkte ner till hba o hyrde film sen åkte vi hem till oss o kollade på den... hmm , den hetter typ Sports Movie jätte rolig komedi, man satt o skrattade hela tiden. haha =) så den filmen är värd att se!
Sen åkte Lollo och rikard hem, sen va vi vakna en stund till sen så somnade vi.



Idag då, söndag. Gör vi inte så mycket, ja sitter hemma hos micke nu. Va ett tagsen man va här känns det som.. och mycket mer händer det nog inte! hehe :) Vi kanske skulle bowla idag men vi får se. Vi ska väl se den andra filmen som vi hyrde igår me (kommer inte ihåg vad den heter) ..men de va någon western film, så tråkigt. Men de va ju micke som valde den, men vem vet den kanske är bra !
nää , nu ska ja ut till micke igen ..
puss&kram

hmmm ?


UNDRA VEM JAG ÄR LIK ??

nån som kan komma på nån så skriv....  tycker sånt är kul =)

Paradiset :)



Jaha , då är allt fixat o klart ... NÄSTAN vi vet inte vart vi ska ännu, men en resa blir de iaf :) Jag o mamma åker utomlands den 1 september :) Yess !! Det blir spännande o se vart vi ska, vi ska beställa nästa vecka :) Kommer va skit jobbigt att vänta tills dess !
Skönt att allt löste sig med tider o de på jobbet så att ja kan åka  :) tack mina arbetskamrater !
Nått ja vet är att ja kommer att sakna min älskling så sjukt mycket! En hel vecka kommer att kännas som en evighet utan han! 
Men sen senare under hösten ska ja o älskling åka, bara vi 2 =) De kommer bli så underbart !!

Min mamma är världens bästa, de ska bli så himla kul att åka med henne. Fatta att vi kommer ha de skit roligt dit vi nu åker . Älskar dig min underbara mamma <3<3



Oj fel tid ...

Jag råkade skicka det andra mailjet nu .... ja skulle skickat de för flera timmar sen ... men men .. haha =) Så nu vet ni det att ja skrev det innan idag vid 4 tiden =)
NU  har vi varit på a6 , och att resa utomlands löser nog sig =) ska kolla med jobbet i morgon bara sen vet ja helt säkert =) ... heheh .. nä nu ska ja lägga mig jämta micke o kolla på filmen =) ... bye bye !!

JÄVLA GETINGAR ...


jaha , nu har ja precis kommit hem frpn jobbet ! Shiit va tide gick snabbt idag =) härligt !
o mammsingen va o hälsade på en sväng , hon skulle lämna lite grejer till mig, sen precis när hon ska åka kommer älsklingen till jobber :) snacka om att ja blir överraskad, haha :) man kan ju tro att ja fyller år eller nått .. men ha ville bara hälsa på lite o så för han hade rast!
Sen har man varit i väg i da med, skönt att inte bara sitta inne på jobbet. Så de va väl säkert därför tiden gick snabbt idag =)
FAN VA JA FÅR DAMP PÅ DE DÄR JÄVLA GETINGARNA, DE ÄR ÖVERALLT I HUSET PÅ JOBBET ... MÅSTE ANSTÄLLA NÅGON SOM KAN SPRINGA O DÖDA GETINGAR. HAHA =) MEN VILKA GOA SMASCHAR JAG FICK IN PÅ GETINGARNA ! HAHA RÄTT ÅT DOM !!!

jaha , snart ska ja ner till A6 o springa in på resehuset o se om det finns någon resa till mig o mamma =) Vi vill ju så gärna åka. nästa år kanske det är för sen vem vet? .. o om det finns så hoppas ja att det lösr sig på jobbet :)
HOPPAS HOPPAS !!!  iaf , efter vi kollat där så ska vi på Soya o äta lite gott ... MUMS ;)
Men ja skriver sen igen, om ja har tid haha ... för nu ska ja göra mig i ordning byta lite kläder o så ... JAG ÄR AS HUNGRIG!!



ÄLskar dig mamma <3 Du är världens bästa !!

Tisdag ..


Jaha, då var det tisdag då , o ja vaknade för typ en halv timme sen ! Va skönt att få sova ut =)
O älsklingen är på jobbet med som vanligt :( ...  Men ja börjar ju jobba snart ja med, börjar samma tid som igår 14.45
21 ..  Så jag o älsklingen får träffas ikväll !

Jag måste ju börja söka nytt jobb nu snart me, är på detta jobbet fram tills 9 nov. sen måste ja sluta :( Jag hoppas verkligen ja hittar nått jobb tills dess, o ett jobb som är fast med hoppas ja på! :)

nu ska ja göra mej i ordning lite så man är klar tills man börjar ....


Ännu en ny vecka ...


Jaha då va de måndag igen :( usch så tråkigt ...
Veckorna går så himla snabbt nu förtiden! Idag vaknade ja vid halv 10, fattar inte varför ja vaknar så tidigt . förr kunde man ju sova länge på dagarna. O ja som va så trött igår ! Men de va skönt att komma upp tidigt med! =)
Idag ska ja jobba igen, börjar 14.45 - 21 , känns som om det är de ända ja gör! haha ..
Jag har fullt upp denna veckan med att jobba nästan ingen ledig tid. :(  Ja längtar tills nästa onsdag för då är det LÖNING :D... YEEESS !!!


Nu hade ja faktiskt tänkt städa lite innan ja börjar jobba, få i ordning här lite kan va skönt det =) .. ohh vad ja längtar tills det blir någon ledig lägenhet så vi kan flytta o vara för oss själva ska bli så skönt :)

Får väl ringa till älsklingen sen med o kolla hur det går för han på jobbet :) , han är så mysig på morgonen innan han åker till jobbet, han kramar om mig och ger mig en puss o säger att han älskar mig o att vi hörs sen :) Sen åker han iväg till jobbet.. o jag ligger där o ler och tänker på att jag har världens bästa man :D.

Linda & Micke <3 -070330-

SUNDAY , Forts...


Ja som ja skrev innan skulle ja ju berätta vad ja o älsk gjorde igår ...
Först på dagen så låg vi o mööss i sängen o kollade på tv =) .. sen blev vi lite hungriga framot 13 . Då gick jag upp o lagade till något lätt att äta, och satte oss framför tv:n och kollade på en film (Hottie and the nottie) - eller något sådant hette den :S ..
Efter det fortsatte vi mysa lite o vilade oss lite =)
Sen framot kvällen så åkte vi in till stan för att äta på O´learys o innan det gick vi in till filmstaden och bestämde oss för att gå på bio efter vi ätit!
Så vi valde att gå på den nya Mumien, kommer inte ihåg va den heter mer .. typ kejsarens grav eller nått .. haha :D
Sen efter bion som slutade vid 23.40 så åkte vi hem för att sova :D ...
SKit bra Lördag, den kunde inte bli mycket bättre !

Sen idag har ja ju jobbat , o ja ha varit döööö trött hela dagen.. så imorgon ska ja sova så läne som möjligt...

Men nu kommer älskling så nu ska ja va lite social ...

Pusss & Kram !!

SUNDAY


Jag är skit trött idag, känner verkligen att ja inte vill jobba idag. Ja börjar 9 till 21 , o de svider :P .
O älsklingen ligger här brevid i sängen o sover, ja önskar att ja hade kunnat göra han sällskap! Han är såå söt när han sover ;')




Någon som vill jobba åt mig idag?! haha ..


Tänkte ja skriver när ja kommer hem om vad ja gjorde igår kväll, det var sååå mysigt :D

ZzZzZzZzZ...


ohhh va trött jag är! Men snart får ja sluta o då kan ja åka hem o sva lite till om ja fortf. är trött då hehe ;)
Vilken lugn natt de har varit, skönt!
Ja ska nog ta mig likte kaffe tror ja, så man blir lite piggare :) och en ciggarett ! De e prima de =)


Sååå Mysigt ;)


NU äntligen kom min älskling, han kom vid 22.00 . Och nu har han precis åkt :)
Va härligt de va att få krama om o pussas och bara hålla om varandra! ohhh =) Jag är så kär !! hihi:P
Ja va bara tvungen att skriva det .. haha :)


-070330-



Älskar dig Snutteplutten <3



Jaha då sitter man här ..


På jobbet, nu är allt klart för ikväll så nu är det bara att sitta o slappa framför tv:n innan ja ska gå o lägga mig sen!
Tack o lov att man har sovande natt, hade aldrig pallat det annars ! hehe :)
De va nog nån film på 3:an om ja inte har fel som börjar nu, ska nog kolla på den :)  Sen hoppas jag att Micke kommer om en stund me o hälsar på en sväng så man kan få krama om honom =) , Han ringer väl snart hoppas ja!
Älskar den mannen sjukt mycket, han betyder allt för mig! Vet inte vad ja skulle göra utan han. JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN =) .. Love you babe !! <3<3

hmm , undrar vad man skulle ta o hitta på i morgon ?! Jag jobbar ju på söndag me så man kan ju inte gå ut o festa :( .. Men men något hittar man väl alltid på, ska umgås så mycket som möjligt med mannen i morgon iaf. =)

aja , nää nu tror ja faktiskt att filmen börjar så ja ska sätta mig framför soffan nu ..


Här kommer en bild på mig o min syster Annelie <3 Love Ya sister!!!




Undra om min blogg är rolig att läsa ? haha . Tycker ni det?


TACK !!


Som ni kanske ser så har ja fått en ny design .. gjort av http://louisekumlin.blogg.se ...
Tack !! Det blev  super bra =)

Nu måste ja åka till jobbet , men skriver mer sen när ja är på jobbet o ha tråkigt medans alla andra festar o har kul !


Gamla bilder ...

Jag hittade precis ett par gamla bilder på MIG, SANDRA KUSIN (http://sandrasveningsson.blogg.se) , MICKE (MIN MAN) & JONAS (SANDRAS MAN) som ja bjuder på :P....


 <<---------HAHA, SANDRA KOMMER DU IHÅG =) 

OJ VAD MÅNGA DET BLEV , FAST DET FANNS JU FLER MEN ORKADE INTE LÄGGA UPP ALLA !! HAHAHA .. =)=) VILKA MINNEN MAN KAN HA ... 

kommentera gärna =)=)
 

Good Morning !!!


Nu sitter man här igen då , kom precis ur duschen ! Härligt :) Man blir så mycket piggare av att duscha ...
Ätit jätte god frukost och legat framför tvn hela morgonen.. Gick upp vid 9 eller vaknade då . hehe ;)
Va rätt skönt att va uppe så tidigt så man inte missar hela dagen !  hehe . Men idag kände ja att de va bra att gå up tidigt så att man är trött tills ikväll då ja ska jobba natt :( ....

Jag är jätte avundsjuk på alla som ska på det nya stället SILVER som öppnar idag... Hade ju också velat gå dit o partajjjjjaa , men NEEEEEEEEEEEJ , jaaa ska ju jobbbbbbbbbbbbbbbaa :(  sååå jävla surt ! *blääääää*

Ja börjar jobba kl 17, så innan det hade ja tänkt att fixa min bil med toningen , alltså den nya o ta bort det gamla .. haha :D
Sen vet ja inte vad som händer. Men ja hinner nog inte göra å mycket mer än att fixa det med bilen för det tar ju ett bra tag att fixa det.
Jag hoppas iaf att älsklingen slutar innan kl 17 så man hinner ses innan ja börjar jobba eftersom ja jobbar natt så kommer vi ju inte träffas :(  HOPPAS HOPPAS han slutar innan !


uschhh vad jobbigt ...

micke ska inte sova här i natt o de känns skit jobbigt.... kommer bli tomt i sängen :(
buuhhuuu!!! Han skulle upp o jobba vid 4 inatt o skulle ha med sig lastbilen, o de är ju lättare att ha den hemma hos han.. men ändååå ... (VILL INTE SOVA SJÄLV :( ). O sen jobbar ja ju natt i morgon så ja kommer inte träffa han förens på lördag =( ....
Men han MÅSTE komma o hälsa på mig på jobbet så ja får en blöt puss :P hihih ...



Min älskling, älskar dig så otroligt mycket ! Du är mitt allt <3

Jag älskar dig Mikael Knutsson, Du är mitt allt <3

SNART JOBBA =(


Och det ska inte bli kul , slutar 21 ikväll ...
Men tiden går rätt snabbt får man hoppas iaf.. sen kommer älskling när ja slutat !!!  de ser ja fram i mot =)
Hoppas vi får en lägenhet snart, vi väntar för fullt =) . Men det kan ju vara bra att det tar ett tag så man kan spara in lite mer pengar till möbler o lite så ...hehe :)

NÄÄ nu ska ja fixa lite tills ja börjar jobba. pusspusss


HEMMA IGEN...



Nu är man hemma igen då,  varit med Lollo o Sabina =) ...  Va uppe hos Sabina drack lite kaffe tog en cigg o lite så =)=)
Sköönt att vara hemma nu igen, as trött o jäääätteeee seeeeeg o älskling kom precis mee :D
så nu ska vi lägga oss framför tvn o mysa lite :D <3

NATTI NATTIIII !!!


ÄNTLIGEN HEMMA.....

Sååå skööönt =)
Slutade för en timma sen..  Hade tänkt att vila nu när ja kom hem. Men NEEEEEEEEEJ,  ja satte mig här i stället !! haha =)
Vart dööö trött idag på jobbet gick upp kl 06 o började 7.. somnade väl inte förrens kl 2 i natt eftersom vi kollade på en film igår kväll som aldrig tog slut , hehe :) men den va skit bra .. den måste ses .. (INTO THE WILD) - Verklighetsbasserad..

Ni kan ALDRIG gissa va ja o mamma försökte på oss igår ....
JOOO vi skulle tona mina rutor på bilen.. haha !! jaaa vill ni veta hur det gick.. DET GICK ÅT HELVETE !!! HAHA =) men vi va ju rätt bra trötta också ..  men medans vi håller på så kommer min älsk (Micke) o han bara skrattade åt oss , fyyyyyyyy vad elakt vi som tyckte vi var så duktiga .. HAHA!!
o inte nog med det så hade ja ju för faan köpt fel , jag hade köpt blåååaaa. Jag ville ju ha svarta :(
Så Jag o älsklingen åker till biltema och köper nya (SVARTA) mm. Sen tog vi en sväng till ICA MAXI också o köper lite gott inför kvällsmyset =) .. 


Hmm , ja vet inte om ja orkar mig på toningen idag.. Jag får se hur jag gör !!!

nää nu ska ja ringa till micke o se när han slutar ..

Älskar dig Micke<3 Du är mitt allt !!!! 



kanske skriver mer sen....
BYE BYE !!!!!


LeDiG =)

Ohh va skönt att man varit ledig idag då :)
Micke skulle iväg till banken idag så man gick upp vid 10 , trött som vanligt. hehe :)
Men då passade ja på att åka upp till huskvarna hundklubb och träna tarzan. Ja börjar ju snart en ny kurs med Tarzan så man va ju tvungen att träna han lite innan, har ju inte blivit mycket träning med han nu under sommaren! hehe , men snart ska de komma igång igen.. hoppas ja !!!! HAHA.

Min älskling, älskar dig så otroligt mycket ! Du är mitt allt <3




Jaha , undrar vad man ska hitta på idag mer då nu när man är ledig, älsk kommer väl om en stund men undra va vi ska hitta på för något.....


Igår va ja med hon jag är kontaktperson åt, vi va o badade på rosenlundsbadet =) de va faktiskt kul !! hehe ..
sen va ja en sväng hos johanna .. Vi bakade mufffiins haha . Lila blev dom jätteeee goaaa =)=) drack lite kaffee o spelade uno, skit mysssigt !!!!!



men nu ska ja äta... skriver mer sen !!!!! puss&kraaaam ..


RSS 2.0